Despre noi

Clinica PROFIDENT din Iași, locul unde vei fi tratat la standarde europene, de medici dedicați și cu experiență

Află mai multe

Servicii

Servicii premium pentru tine!

Vizualizează

Programări

Contactează-ne pentru o programare

Aici

Estetică dentară

Faţetele dentare ceramice (porcelain veneers) sunt restaurările cele mai delicate, dar şi cele mai fizionomice. Ele sunt folosite pentru a îmbunătăți culoarea, forma și structura dinților și a le reda acestora transluciditatea caracteristică dinților naturali albi și sănătoși.

Albirea dentară cu LASER folosind aparatul BioLase EPIC îți garantează un zâmbet mai alb si mai strălucitor cu 4-6 nuanțe în numai 20 de minute. Este mai rapid decât orice alt tratament de albire profesională și nu provoacă hipersensibilitate dentară post intervenție.

Implantologie

Implantul dentar asigură un beneficiu imens pentru sănătatea ta orală. El oferă zâmbetului tău un aspect natural, îți redă siguranța in tine, te poate ajuta să vorbești mai bine și să mănânci mai bine.

Recuperarea funcţiilor anatomo-estetice ale cavităţii orale cu ajutorul implanturilor dentare este prioritatea numărul 1 a cabinetului nostru. Bucură-te acum de beneficiile şi avantajele implantologiei moderne!

Lucrări protetice din materiale de ultimă generație

Zirconiul este un material deosebit de estetic, rezistent şi biocompatibil. Datorită rezistenţei sale crescute, înlocuieşte cu succes scheletul metalic al lucrărilor fixe ceramice, chiar şi in zona laterală. Poate fi folosit atât pentru realizarea unei singure coroane cât şi pentru o lucrare dentară extinsă.

Zirconiul reflectă lumina la fel ca un dinte natural motiv pentru care lucrările protetice realizate din acest material sunt de o estetică impecabilă.

Terapie parodontală

Boala parodontală este un termen general ce descrie starea de îmbolnăvire a gingiei și a osului în care sunt implantați dinții.

Terapia parodontală se referă la tehnicile noi de regenerare osoasă şi tisulară ghidată, chiuretaj parodontal în câmp închis sau deschis, acoperirea recesiunilor parodontale. Acest tip de chirurgie este foarte important, întrucât ajută la păstrarea şi prelungirea duratei de viaţă a dinţilor afectați de boala parodontală.

Cabinet: Profident
Oras: Iași
Adresa: Splai Bahlui Mal Stang, nr. 31