Cabinetul

cabinet7

Noi încercăm să facem vizitele la medicul stomatolog cât mai plăcute. Toate serviciile sunt individualizate fiecărui pacient. La clinica stomatologică PROFIDENT vei beneficia de varianta optimă de tratament pentru tine, într-un mediu calm şi primitor.

Îți vom răspunde la întrebările pe care le ai şi îți vom da informaţii importante legate de sănătatea ta dentară. De asemenea, realizăm programări la ore flexibile şi în funcţie de programul tău.

Perfecționarea medicală continuă este o prioritate pentru noi, deoarece dorim să fim mereu la curent cu ultimele noutăți in domeniu. Folosim echipamente și tehnologii ultramoderne pentru a asigura sănătatea ta, siguranţa și confortul tău în timpul vizitei în cabinetul nostru:

  • LASER terapeutic 

  • LASER chirurgical 

  • Truse de implantologie de la AlfaBio Implantium și Bredent 

  • Micromotor endodontic și apexlocator 

  • Sistem de obturație radiculară 3D prin injectare de la SybronEndo 

 

În cabinetul nostru vei fi intotdeauna în siguranţă.  Noi tratăm cu maximă seriozitate sănătatea şi siguranţa dentară a pacienţilor noştri.  Noi respectăm paşii controlului infecţiei stabiliţi de Centrul pentru Controlul Afecţiunilor. 

Aceşti paşi, sunt urmaţi de întreaga echipă, pentru fiecare pacient şi impun personalului să poarte dispozitive de protecţie: mănuşi, măşti, ochelari de protecţie. Instrumentele folosite în tratamentele dentare sunt sterilizate cu grijă la autoclav înainte de folosirea lor sau sunt de unică folosinţă. 

cabinet1

Nu am uitat nici de cei mici!

Special pentru ei am amenajat un mic loc unde se pot juca și recreea înainte de a intra în cabinet sau cât își așteaptă părinții.

Programări

Dr. Laura Dorobanțu

0721 808 339

Dr. Iulian Dorobanțu

0722 271 772
0740 815 733

Dr. Cornelia Teodorescu

0742 588 370

Adresă

Splai Bahlui nr. 31, bl B4, parter, Iași, România
Facebook