Estetică dentară - albire dentară

Un zâmbet nu costă nimic, dar iţi poate aduce multe!

Cu toții ne dorim un zâmbet alb și frumos. Un zâmbet luminos sigur va avea un impact pozitiv în aspectele personale și profesionale din viața ta.

slider11

Anumite colorații apar inevitabil pe dinți. Consumul anumitor alimente poate provoca în timp o îngălbenire a acestora.

În ceea ce privește tratamentele de albire dentară, noi, medicii de la PROFIDENT, îți oferim varianta de albire în cabinetul nostru, sau cea de albire la domiciliu. Tratamentul de albire în cabinetul stomatologic se desfăşoară în modul următor: medicul izolează gingiile pentru a le proteja cu o barieră specială, apoi aplică gelul cu peroxid de hidrogen pe suprafaţa externă a dinţilor. Apoi se proiectează o lumină specială -LASER – pe suprafeţele dentare.

Noi vă recomandăm albirea profesională cu LASER-ul Biolase Epic pentru obținerea unor rezultate excelente. EPIC™ BIOLASE este soluția ideală pentru pacienții care își doresc un zâmbet mai alb, mai luminos.

albire
whitening-hp

 

Procedura de albire cu laserul EPIC durează numai 20 de minute și garantează un zâmbet mai alb cu 4-6 nuanțe, mai rapid decât orice alt tratament de albire profesională și fără hipersensibilitate dentară post intervenție. Rezultatul albirii durează 1-2 ani.

În cazul în care dorești o albire mai lentă, mai graduală noi îți putem oferi un kit special de albire pe care să îl folosești acasă împreună cu un set de gutiere special realizate pentru tine, iar în două săptămâni, te vei bucura de rezultatul final.

Menţinerea nuanţei albe a dinţilor necesită o atenție deosebită: evitarea alimentelor şi băuturilor colorate, o igienă orală impecabilă.

Programări

Dr. Laura Dorobanțu

0721 808 339

Dr. Iulian Dorobanțu

0722 271 772
0740 815 733

Dr. Cornelia Teodorescu

0742 588 370

Adresă

Splai Bahlui nr. 31, bl B4, parter, Iași, România
Facebook