Estetică dentară - Fațete dentare ceramice

Zâmbește cu încredere

 

Zâmbetul este unul dintre primele lucruri pe care o persoană o observă la tine. Dacă nu ești mulțumit de zâmbetul tău, acest lucru poate avea un impact negativ atât în viața ta personală, cât și în cea profesională. Estetica dentară poate să îți redea frumusețea zâmbetului pe termen lung, folosind manopere ultra-moderne.

FAȚETE DENTARE CERAMICE

Ai dori cumva să știi modalitățile prin care poți să obții un zâmbet senzațional ? Ce ai dori să schimbi când vine vorba de dinții tăi? Culoarea lor . . . sau poate forma lor?

Fațetele dentare ceramice reprezintă o opțiune excelentă, deoarece această procedură este simplă, eficientă și rapidă și prin intermediul ei poți avea și tu un zâmbet strălucitor.Porcelain-Veneers-Lumineers

Faţetele dentare sunt aplicate pentru a masca dinți înghesuiți, schimbați de culoare sau cu margini fracturate. Este ca și cum, într-o singură procedură estetică ai putea să te bucuri de avantajele albirii dentare, ale tratamentului ortodontic și ale coroanelor dentare.

Ceramica dentară folosită este foarte durabilă atunci când este cimentată pe dinte și, dacă sunt bine întreținute, vor rezista perfect mulți ani. Acest material are avantajul (spre deosebire de fațetele din compozit) că nu își modifică culoarea în timp sau în urma consumului de cafea, ceai, vin roșu, sau alte alimente colorate. De asemenea, nu irită gingia.

Fațetele sunt foițe subțiri de ceramică dentară care se atașează pe suprafața dinților. Ele mimează perfect aspectul dintelui natural și sănătos. Procedura de preparare a dintelui este foarte conservatoare. Se îndepartează foarte puțină substanță dentară (0,5mm), sau chiar deloc la fațetele No-prep, iar dintele rămâne viu.

veneers

Astfel, în doar 3 ședințe poți avea zâmbetul alb și strălucitor mult visat !

Medicii noștri experimentați îți vor explica în detaliu întregul proces și îți vor face o simulare a rezultatului final, pentru a fi siguri că aceste fațete îți vor complimenta trăsăturile faciale și personalitatea.

Programări

Dr. Laura Dorobanțu

0721 808 339

Dr. Iulian Dorobanțu

0722 271 772
0740 815 733

Dr. Cornelia Teodorescu

0742 588 370

Adresă

Splai Bahlui nr. 31, bl B4, parter, Iași, România
Facebook