Implantologie

Zâmbetul este primul lucru care se remarcă, de obicei, la o persoană. Un zâmbet incomplet, defectuos iți poate afecta stima de sine, interacțiunea cu alte persoane, în definitiv, calitatea vieții pe care ți-o dorești.

dental-implants

Mulţi oameni îşi pierd din dinţi, această pierdere fiind provocată de traumatisme, carii sau afecţiuni ale ţesutului de susţinere a dinţilor (boala parodontală). Lipsa unuia sau mai multor dinți îți poate influența atât sănătatea orală, cât și cea a întregului corp.

Există însă o rezolvare simplă, nedureroasă, cu o rată de success foarte mare, și anume, implantul dentar. El asigură un beneficiu imens pentru sănătatea ta orală. El oferă zâmbetului tău un aspect natural, îți redă siguranța în tine, te poate ajuta să vorbești mai bine și să mănânci mai bine.

D75_6250
DSC_1391

Implantul dentar reprezintă înlocuitorul artificial al rădăcinii dintelui natural. El are forma unui „şurub” ce se ancorează în os la nivelul alveolei dintelui lipsă şi susţine pe porţiunea sa superioară o coroană artificială, o punte sau va oferi sprijin pentru fixarea unei proteze dentare.

Avantajele implantului dentar sunt :

  • Rată mare de succes în timp

  • Pierdere osoasă redusă.

  • Funcţie estetică, masticatorie și fonetică îmbunătăţită

  • Rezistență crescută

  • Dinții vecini rămân intacți

  • Creșterea calității vieții prin confort fizic și psihic.

Implanturile dentare sunt un succes, dar nu cu orice preţ şi nu pentru oricine. Alegerea tratamentului prin implanturi trebuie făcută în colaborare cu medicul nostru implantolog, după o analiză completă a stării de sănătate şi a condiţiilor locale.

dental_implant1
Dental-Implant 2

În cazul în care ai multi dinți lipsă, dar nu dorești să porți o proteză dentară, există o soluție și pentru tine. Sistemul german de implant dentar Fast&Fixed de la Bredent este ideal pentru persoanele care au mai mulți dinți lipsă.

bredent-fast-fixed

În numai 24 ore, poți avea dinți noi, implanturile dentare Fast & Fixed sunt perfect funcționale și estetice. Un avantaj evident al acestui sistem este reducerea numărului de intervenții chirurgicale suplimentare, alături de costuri mai mici și un disconfort mai redus pentru pacient în perioada de recuperare.

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai eficiente metode de tratament stomatologic cu o rată de menținere de cel puțin 8 ani în peste 90% din cazuri.

Însă, dacă se menţine o igienă orală adecvată, rezistenţa implanturilor poate fi mult mai îndelungată. Succesul este mai pronunţat în cazul dinţilor mandibulari deoarece osul mandibular este mai dens şi permite o mai bună osteointegrare în comparaţie cu osul maxilar.

Programări

Dr. Laura Dorobanțu

0721 808 339

Dr. Iulian Dorobanțu

0722 271 772
0740 815 733

Dr. Cornelia Teodorescu

0742 588 370

Adresă

Splai Bahlui nr. 31, bl B4, parter, Iași, România
Facebook