Ortodonție

Prin tratament ortodontic se pot corecta diferite anomalii dento-maxilare, înghesuiri ale dinţilor la pacienţi de toate vârstele. În acest fel se restabileşte un echilibru estetic şi funcţional.

dinti drepti

Terapia presupune aplicarea unor aparate ortodontice special realizate. Acestea pot fi fixe sau mobile. Aparatele ortodontice fixe au avantajul că se pot aplica atât la pacienţi tineri (copii, adolescenţi), cât şi la adulţi.

Dacă ai crezut vreodată că purtarea unui aparat dentar te poate opri să zâmbești cu incredere, noi am găsit soluţia perfectă pentru tine. Fie că apelezi la bracket-urile din safir sau la cele din ceramică, vei putea să ai zâmbetul mult visat.

bracket safir
dental-braces

Bracket-urile ceramice şi cele din safir, mai moderne, au culoare asemănătoare cu a dinţilor şi au efect cameleonic astfel încât nu se pot distinge de la distanţă.

Durata tratamentului depinde de gravitatea anomaliei, dar şi de conştiinciozitatea pacientului. Pentru asigurarea acestor servicii noi colaborăm cu un medic specialist în ortodonţie si ortopedie dento-facială

Programări

Dr. Laura Dorobanțu

0721 808 339

Dr. Iulian Dorobanțu

0722 271 772
0740 815 733

Dr. Cornelia Teodorescu

0742 588 370

Adresă

Splai Bahlui nr. 31, bl B4, parter, Iași, România
Facebook