Terapia LASER

LASER-ul chirurgical EPIC™ BIOLASE este cea mai nouă inovație tehnologică în stomatologia cu LASER. El oferă diferite configurații pentru multiple tratamente stomatologice de ultimă oră: chirurgie în țesutul moale, albire dentară profesională și terapia durerii.

biolase_detartraj_laser
dental

LASER-ul diodă EPIC™ BIOLASE are în spate peste 25 de ani de cercetare și inovație și reprezintă unul dintre cele mai avansate echipamente stomatologice la momentul actual.

Utilizarea LASER-ului în medicina dentară a adus un plus de eficiență, confort și rapiditate, atât pacienților, cât și medicilor. În plus manoperele chirurgicale realizate cu tehnologie LASER nu sunt la fel de dureroase și limitează foarte mult consumul de substanțe anestezice.

EPIC™ BIOLASE este soluția ideală pentru pacienții care își doresc un zâmbet mai alb, mai luminos. Procedura de albire cu laserul EPIC durează foarte puțin, numai 20 de minute și îți garantează un zâmbet mai alb cu 4-6 nuanțe.

whitening-hp

LASER-ul terapeutic este mai puţin cunoscut pacienţilor, care asociază deobicei tratamentul laser doar cu intervenţiile chirurgicale sau cu cele de cosmetică dentară.

Există însă şi tratamente laser care asigură recuperarea mai rapidă după tratamentele stomatologice, având efecte benefice asupra organismului:

  • reducerea inflamaţiilor,

  • îmbunătăţirea circulaţiei,

  • regenerarea locală a celulelor,

  • diminuarea importantă a durerii locale provocate de intervenţiile complexe chirurgicale,  

  • tratarea cu succes a durerilor cauzate de artrita ATM (articulaţia temporo-mandibulară).

dermatology-diode-laser-68130-108857
advance_laser

Programări

Dr. Laura Dorobanțu

0721 808 339

Dr. Iulian Dorobanțu

0722 271 772
0740 815 733

Dr. Cornelia Teodorescu

0742 588 370

Adresă

Splai Bahlui nr. 31, bl B4, parter, Iași, România
Facebook